Doctor on board

Oogmetrie Haarlem werkt samen met Doctor on Board. Wij kunnen zonder wachttijd een afspraak voor u inplannen voor oogonderzoek. Wij zijn bekend met de onderzoekseisen voor piloten aangaande keuringen voor klasse 2 en LAPL. Kosten oogonderzoek: €60,-.

Lees meer >

Whiplash Stichting Nederland

Oogmetrie Haarlem is officieel partner van de Whiplash Stichting. Met deze samenwerking wordt optimale (bino)oogzorg voor de whiplashpatiënt geboden.

Lees meer >

Functionele Oogzorg Nederland

Oogmetrie Haarlem werkt nauw samen met Functionele Oogzorg Nederland. Doel is om het publiek te informeren en te adviseren over visuele problemen en de nadelige gevolgen hiervan. Functionele Oogzorg Nederland onderhoudt ook nauw contact met de oogheelkunde, de sportwereld en organisaties als de ANWB Rijopleiding en de Whiplash Stichting.

 

Lees meer >

Bemer

Fysische vasculaire therapie van Bemer verbetert de microcirculatie en stimuleert de doorbloeding van de kleinste bloedvaten. Een betere doorbloeding verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

 

Lees meer >