Hans de Bruijn

Register Optometrist, Contactlensspecialist

Hans is een zeer ervaren en enthousiast Optometrist. Hij belandde op jonge leeftijd in de optiek wereld in de zaak van zijn vader: Pearle Optiek in de Grote Houtstraat in Haarlem. Hij is geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor Paramedici en heeft ruim 36 jaar ervaring in alle facetten van het vak. Hans is nu 20 jaar eigenaar van Pearle Hoofddorp waar nu ook zijn eigen zoon werkzaam is.

 

Wat doet een Optometrist?

Een optometrist gaat verder dan een opticien of contactlensspecialist. Hij voert namelijk een oogonderzoek uit om eventuele oogafwijkingen op te sporen. Een optometrist is breder en hoger opgeleid dan een opticien en kan daardoor een stap verder gaan dan de opticien. Hierdoor kan de optometrist enkele taken van een oogarts ondersteunen.

 

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Kom je bij ons voor een onderzoek langs dan doen we niet alleen een uitgebreide oogmeting, maar kijken we ook naar de gezondheid van de binnen- en buitenzijde van het oog om eventuele oogafwijkingen te kunnen zien. Dit gebeurt met behulp van de meest moderne apparatuur.

 

Informatie over oogmetingen en oogaandoeningen

Deze website heeft tot doel om klanten met vragen over bepaalde oogaandoeningen, oogmetingen, leer- en leesproblemen, dyslexie, whiplash, nachtlenzen, enz. uitgebreide informatie te kunnen geven.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heb je na het lezen van de informatie op de website nog vragen of wil je meer informatie, maak dan gerust een afspraak of loop even langs in de praktijk.